Bloggtoppen.se Hindrums frihetliga alster: En dag av TV-tittande!

Hindrums frihetliga alster

Saturday, November 26, 2005

En dag av TV-tittande!

Efter att ha kommit i säng runt klockan fyra i morse efter en helkväll ute där bland annat letande efter en Julia som inte fanns ingick så mådde man som ett lik på lördagen. Kan snabbt redogöra för denna kväll.

Kvällen började hemma hos Mårten där öldrickning var en väsentlig del av sex unga mäns, en kvinnas och en amerikans förehavande. Därefter bar det av till det lokala haket Flamman som erbjöd mer öldrickande till det förädiska priset kallat "studentpriser". Innan detta så letade vi dock efter en viss Julia som det visade sig senare inte existerade. Denna jakt på Julia slutade därför i en lägenhet vid Flamman där ett dussin kvinnliga studenter hade fest. Väl inne på Flamman träffade man folk som man mer eller mindre frivilligt kände sig tvungen att konversera med. När Flamman stängde vid tvåtiden bar det av utåt i kylan och Oscar kände sig tvungen att leta ragg eftersom att han inte hade fylleraggat på... ja, ett dygn ungefär. Själv fick jag sällskap av andre vice distriktsordförande för MUF hem och på vägen språkade vi om något som jag tyvärr har glömt bort. Meningslöst var det åtminstone.

Dagen har ägnats åt människans bäste vän, teven, två liter Coca Cola, en chipspåse och något som kan liknas vid tanken på att städa sitt rum. Teven tar i allmänhet upp många viktiga aspekter på livet och det bör folk inse. Här nedan kommer jag att presentera lite citat från utekvällen och Teve-lördagen.

- Sa hon verkligen 14 spänn??? - Andre vice distriktsordförande för MUF är inte van med studentpriser.

- Slå er ner. Slå er ner. Känn er nedslagna! - Harry i Jönssonligan visar Sickan och Vanheden sin gästfrihet.

- Haaarry! Har du ölat nu igen? - Doris i Jönssonligan försöker påverka pojkvännen Harrys ölsinne.

- Silverskiöld. Du servar! - Något militärgeni i Jönssonligan visar hur mycket han värderar försvarshemligheter efter att Jönssonligan har bytt ut försvarets mest hemlighetsfulla chip mot ett beroendeframkallande dataspelschip.

- Tyskan! Kärlekens språk. - Programledaren i Popcorn i SVT uttrycker sitt obarmhärtiga stöd för det Tredje riket.

- Har du grundläggande datorkunskaperoch behärskar svenska i tal och skrif? Kan dfu svar ja på dessa frågor är du välkommen med ansökan för att vara med och utveckla Sveriges vassaste bilmärke! - (från ams.se) Appelskogs bil har en annan definition på att behärska svenska i skrift än vad den gemene svenska medborgaren har. (Eller vill AMS bara jävlas med Appelskogs Bil eftersom att de är kapitalister och tjänar pengar?)

Imorrn måste jag städa. Och skriva nåt politiskt. Hoppas att Bosse Ringholm glömmer att lägga på luren.

2 Comments:

  • Låter som en ganska ok utekväll!! :-D 14 spänn det är ju ingenting.. du får inte ens 1,5 liter cola för det....

    By Blogger Anders Dahlberg, at 12:41 PM  

  • Jo...för 14 kronor får man exakt en och en halv liter coca cola (inkl. pant) på Willys i Linköping. Men man får även en öl på Flamman. Och i vissa stunder värderas en 33 cl. öl högre än en 1,5 liters coca cola. Gudskelov!

    By Blogger Hindrum, at 1:48 PM  

Post a Comment

<< Home