Bloggtoppen.se Hindrums frihetliga alster: sparkadanielsson.nu

Hindrums frihetliga alster

Thursday, May 18, 2006

sparkadanielsson.nu

Idag på morgonen läser man att Lars Danielsson och Helen Eduards starkt dementerar de kärleksrykten som har spridits om dem. Två folkpartistiska politiker tros ha startat dessa rykten genom sina privata bloggar. Marita Ulvskog rasar mot folkpartiet och menar att Lars Leijonborg måste lägga alla kort på bordet och menar att folkpartisternas agerande är värre än när en hög socialdemokratisk tjänsteman spred ut att Reinfeldt slog barn.

Vad som dock är intressant är inte vem Lars Danielsson träffar privat. Det intressanta är vad Lars Danielsson gjorde på annandag jul 2004. Alla andra svenskar vet vad de gjorde då, så varför kan inte Lars Danielsson klämma fram vad han gjorde? Jag själv var bakis efter juldagsfirandet och satte på teven klockan 12 och såg då att nåt otäckt hade hänt. Sedan satt jag som spikad framför teven resten av dagen. Om Lars Danielsson vill undvika ryktesspridning så bör han kanske svara på vad han gjorde på annandagen och inte lämna fyra olika versioner. Hur som helst har Lars Danielsson gått för långt och han bör sparkas ut hårdare ifrån Rosenbad än någon annan bör just nu. På www.sparkadanielsson.nu kan du skriva under på uppropet mot Lars Danielsson och själva starta lite rykten. Här är några exempel på rykten som redan har startats:

"Lars Danielsson cyklade som ett jagat djur ner till kansliet så fort han fick Mejlet. Han ringde genast till Hans Dahlgren: "Hans! Vi måste hjälpa våra landsmän i katastrofområdet. Massor med människor dör. Sätt ihop katastrofgruppen så ringer jag chefen".Lars går in på sitt rum för att ringa Göran genom kansliets växel..."Ja, de e Göran""Hej det är Lars. Vi har en kod Rosenröd. Jag har gjort alla steg i katastrofplanen.""Bra, då ökar vi. Våra landsmän kommer i första hand. Jag tar en promenad i skogen för att stärka mig att leda landet ur denna kris"Lars är statsministern närmaste man. Han känner ansvaret på sina axlar. Han glömmer sina egna behov och jobbar oavbrutet och helhjärtat tills alla svenskar är hemma igen.Han belönas för sitt osjälviska arbete med ett rejält påslag i lönekuvertet och får använda regeringsplanet obegränsad...Mörkläggningen är en jätteful lögn som initierats av högermedia. Det är alliansen fel att Lars Danielsson aldrig får berätta den sanna versionen av vad som hänt..."

"Han läste Bamse"

"Jag tror att Lars Danielsson och Lars Leijonborg är samma person. De/han ingår i en kapitalistisk världskonspiration mot socialdemokraterna. Lars/Lars uppträdde som han gjorde för att skada socialdemokraternas rykte"

"Har någon kollat om han var ute med regeringsplanet på Annandagen. Det verkar vara en trolig plats att hitta honom på annars..."

"Jag tror att han var hemma hos Göran och hjälpte honom sätta ihop de hemmasnickrade och olagliga byggställningarna runt herrgården"

"Jag tror han låg hemma på soffan, bakis som en örn, kollade pa dåliga filmer och käkade pizza. Telefonen vibrerar, ett SMS antyder nått om en katastrof med Svenskar inblandade, Danielsson pausar filmen, inser att han borde ta en dusch och sticka in till kontoret. Men han ar bakis, det ar kallt ute och han tänker att "Äh, jag skiter i det .. ""

"Skrev sin friårsansökan såklart!"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home