Bloggtoppen.se Hindrums frihetliga alster: Oroligt i Mellanöstern

Hindrums frihetliga alster

Wednesday, February 01, 2006

Oroligt i Mellanöstern

Den senaste tiden har knappast inneburit någon stabilisering av läget i Mellanöstern. Det började med att Ariel Sharon fick en hjärtinfarkt och hamnade i koma, ett tillstånd som han ännu inte vaknat upp ifrån. Ariel Sharon är på intet sätt en ängel, men innan hans sjukdom fanns det visst hopp om att Ariel Sharon faktiskt hade kunnat komma fram till en lösning med palestinierna.

Den andra händelsen tog fart när Hamas vann det palestinska parlamentsvalet. De nämaste åren kommer alltså en terrororganisation sätta agendan för den palestinska politiken. Hamas erkänner inte Israel som stat och är inte främmande för att ta till våld för att förinta Israel. Ariel Sharon kommer inte leva många sekunder om han vaknar upp ur koman. Han kommer dö av en hjärtattack när han får veta att Hamas har vunnit valet.

Den tredje händelsen är de skandinaviska länderna i allra högsta grad involverade i. Jag förstår inte hur Jyllandsposten kan vara så idiotiskt dumma att de publicerar avbildningar av den helige Muhammed i sin tidning. Chefredakören borde avgå med omedelbar verkan efter denna kränkning av den muslimska världen. Han har fått åtskilliga terrororganisationer att vilja döda skandinavier, speciellt danskar (men även svenskar och norrmän).
Vad man mer kan konstatera är att man aldrig får underskatta marknaden. Arla förlorar tio miljoner kronor om dagen på grund av Jyllandspostens idiotiska publicering. Anledningen är att den muslismska världen nu bojkottar skandinaviska varor. Danmark beräknas förlora runt 8 miljarder i exportkostnader på grund av Jyllandsposten. Jag har aldrig hört talas om en så väl genomförd bojkott som den muslimska världen nu sysslar med.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home