Bloggtoppen.se Hindrums frihetliga alster: U can't touch this!

Hindrums frihetliga alster

Sunday, February 26, 2006

U can't touch this!

Hittade precis Mc Hammers personliga blog där han skriver om Hip-Hop och vårens antågande. För de som inte vet vem McHammer är kan sägas att han är en svart amerikansk man som under början av nittiotalet revolutionerade hip-hopen så att den blev mer "vit-vänlig". Innan Mc Hammer 1990 släppte sin "Du kan inte röra det här"-låt var hip-hopen något som bedrevs i svarta kretsar där vita inte fick och inte ville komma in. I och med att Mc Hammer släppte sin låt kommersaliserades hip-hopen och nådde en bredare publik. Idag är Mc Hammer präst och har bland annat vigt Mötley Crües Vince Neil och Lia Gerardini.

Annat som man kan rapportera om är att kvällstidningarna har hoppat på Marita Ulvskog för att ha åkt på semester mitt under den pågående krisen med förtalsmejlen mot Fredrik Reinfeldt som en högt uppsatt tjänsteman inom socialdemokraterna skickade. Jag tycker att kvällstidningarna går lite för långt när de kritiserar Marita Ulvskog för det. Resan var en resa tillsammans med hennes dotter och hade varit inplanerad sedan ett halvår tillbaka enligt Marita Ulvskog. Jag tycker inte om Marita Ulvskog, men rätt att åka på semester skall hon ha. Förtalsmejlen mot Reinfeldt borde inte vara så svårt för någon annan inom sossarnas ledning att ta tag i.

När man ändå är inne på det spåret kan det meddelas att SSU-ombudsmannen Tobias Gerdås på sin blogg i december lade upp en bild på Reinfeldt med texten, rösta på din pedofil. Bilden togs bort i natt efter att Expressen hade frågat Gerdås om bilden. Samtidigt försöker nu sossarna göra det till en sanning att det bedrivs lika mycket förtalskampanjer mot Göran Persson från borgerligt håll. DN har granskat detta, men inte hittat något speciellt anmärkningsvärt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home