Bloggtoppen.se Hindrums frihetliga alster: Inget vettigt att skriva om idag.

Hindrums frihetliga alster

Tuesday, December 06, 2005

Inget vettigt att skriva om idag.

Idag har jag inte mycket vettigt att skriva om. Har suttit hemma och pluggat i si så där 5 timmar. Läser för närvarande en kurs som tar upp människans samspel med tekniken. Kan meddelas att en del av lärarna och föreläsarna har sina sympatier på fel kant. Det märks rätt tydligt när de försöker måla upp en bild om att företag enbart vill tjäna pengar och att det var därför som förintelsen kunde genomföras...

Det kan även meddelas att funktionen där man kan ställa in vilket klockslag som man postar ett meddelande i denna blogg på något mystiskt sätt har försvinnit. De tidsangivelser som står under inlägget stämmer därför inte.

1 Comments:

  • Man borde göra hela skolan mer vidsynt. Känns ibland som man går i en socialistisk formar maskin som formar en till den arbetstagare som ska få allt serverat och om de vill ha något måste de ta det med politkerna osv.

    Drygt, tur att de finns några som sätter sig emot detta och med en valvinst efter valet så kan vi kanske få in i skolan att man kan göra saker själva också!

    By Blogger Anders Dahlberg, at 8:31 PM  

Post a Comment

<< Home