Bloggtoppen.se Hindrums frihetliga alster: Vårkänslor mitt i december!

Hindrums frihetliga alster

Sunday, December 11, 2005

Vårkänslor mitt i december!

Termometern hade lagt sig strax under tiogradersstrecket. En perfekt dag för att dra på sig lite varma men behgliga kläder och sparka lite fotboll. Jag har tidigare spelat fotboll i T-shirt och shorts i minusgrader, men ju äldre man blir desto vettigare förstånd får man. När man cyklade till fotbollsplanen kunde man nästan tro att det var vår. Tacka växthuseffekten för det!

Igår var det Nobelfest och vänsterextremister försökte komma in. Men som tur är har vi en bra poliskår i Sverige. Pristagaren i litteratur, dramatikern Harold Pinter, tog för några dagar sedan tillfället i akt och spred hatpropaganda mot USA. Att Pinter vilar på en kommunistisk ideologi är inget han är ensam om, men måste han verkligen skylta med det? Borde inte nobelpriset i litteratur handla om litteratur och inte politik?

Harold Pinter tycker förövrigt att Kuba är en schysst stat och hävdar att ingen har blivit mördad av staten där sedan 1959. Vidare är han vice ordförande i en organisation som försöker få Slobodan Milosevic fri. Känns som en überfjortiskommunist.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home